Home » Champagnetoren huren in Vlagtwedde

Champagnetoren huren in Vlagtwedde

Een champagnetoren huren in Vlagtwedde? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw feest nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Vlagtwedde?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Vlagtwedde wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super vakkundig uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Vlagtwedde

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Vlagtwedde? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Vlagtwedde Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home