Home » Champagnetoren huren in Vlieland

Champagnetoren huren in Vlieland

Een champagnetoren huren in Vlieland? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, personeelsfeest of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog leuker. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Keuzes champagnetoren huren in Vlieland

Wil je ook een champagnetoren huren in Vlieland? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Vlieland

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Vlieland Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home