Home » Champagnetoren huren in Vlissingen

Champagnetoren huren in Vlissingen

Een champagnetoren huren in Vlissingen? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Vlissingen?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Vlissingen wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Vlissingen

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Vlissingen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home