Champagnetoren huren in Voerendaal

Een champagnetoren huren in Voerendaal? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw feestje nog leuker. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Voerendaal

Wil je ook een champagnetoren huren in Voerendaal? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Voerendaal

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Voerendaal of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home