Home » Champagnetoren huren in Voorschoten

Champagnetoren huren in Voorschoten

Een champagnetoren huren in Voorschoten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Voorschoten?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Voorschoten wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Voorschoten

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Voorschoten? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Voorschoten? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home