Home » Champagnetoren huren in Voorst

Champagnetoren huren in Voorst

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Voorst? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Voorst

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Voorst wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Tevens zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Voorst

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Voorst of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home