Champagnetoren huren in Vught

Een champagnetoren huren in Vught? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Vught

Wil je ook een champagnetoren huren in Vught? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Vught

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Vught? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home