Home » Champagnetoren huren in Waalre

Champagnetoren huren in Waalre

Een champagnetoren huren in Waalre? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw feest nog leuker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Waalre?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Waalre wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Waalre

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Waalre Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home