Home » Champagnetoren huren in Waalwijk

Champagnetoren huren in Waalwijk

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Waalwijk? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Heb je over een tijdje een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw event. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw evenement.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Waalwijk

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Waalwijk wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Waalwijk

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Waalwijk? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home