Champagnetoren huren in Waddinxveen

Wil je ook een champagnetoren huren in Waddinxveen? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de feestgangers en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Waddinxveen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Waddinxveen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Waddinxveen

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Waddinxveen? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home