Champagnetoren huren in Wageningen

Wil je ook een champagnetoren huren in Wageningen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Wageningen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Wageningen? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Ook zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Wageningen

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home