Champagnetoren huren in Wassenaar

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Wassenaar? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een ware toevoeging voor jouw evenement. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Wassenaar

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Wassenaar wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Wassenaar

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home