Home » Champagnetoren huren in Waterland

Champagnetoren huren in Waterland

Wil je ook een champagnetoren huren in Waterland? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardag, jubileum of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de opties van een toren huren in Waterland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Waterland? Dan zijn er diverse opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal plaatsen. Ook zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Waterland

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Waterland? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home