Home » Champagnetoren huren in Weert

Champagnetoren huren in Weert

Een champagnetoren huren in Weert? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de opties van een toren huren in Weert?

Wil je ook een champagnetoren huren in Weert? Dan zijn er uiteenlopende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het direct duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Hoe dan ook: de torens kun je op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Weert

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Weert? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Weert of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home