Champagnetoren huren in Weesp

Wil je ook een champagnetoren huren in Weesp? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Weesp

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Weesp wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het event organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Weesp

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Weesp? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Weesp Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home