Champagnetoren huren in Werkendam

Wil je ook een champagnetoren huren in Werkendam? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog specialer. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feestje.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Werkendam

Wil je ook een champagnetoren huren in Werkendam? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het feestje organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Werkendam

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Werkendam? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Werkendam Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home