Home » Champagnetoren huren in West Maas en Waal

Champagnetoren huren in West Maas en Waal

Wil je ook een champagnetoren huren in West Maas en Waal? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in West Maas en Waal

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in West Maas en Waal wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de champagnetoren er super professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in West Maas en Waal

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in West Maas en Waal of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home