Champagnetoren huren in Westerveld

Wil je ook een champagnetoren huren in Westerveld? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Westerveld?

Wil je ook een champagnetoren huren in Westerveld? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Daarnaast zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Westerveld

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Westerveld Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home