Champagnetoren huren in Westervoort

Een champagnetoren huren in Westervoort? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je gauw een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Westervoort?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Westervoort wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Westervoort

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Westervoort of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home