Champagnetoren huren in Westland

Wil je ook een champagnetoren huren in Westland? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Westland

Wil je ook een champagnetoren huren in Westland? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er hartstikke vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Westland

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home