Champagnetoren huren in Weststellingwerf

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Weststellingwerf? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit goed vieren. Met een glas champagne maak je jouw event nog specialer. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Weststellingwerf

Wil je ook een champagnetoren huren in Weststellingwerf? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Weststellingwerf

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Weststellingwerf? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Weststellingwerf of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home