Home » Champagnetoren huren in Westvoorne

Champagnetoren huren in Westvoorne

Een champagnetoren huren in Westvoorne? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Westvoorne

Wil je ook een champagnetoren huren in Westvoorne? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Westvoorne

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Westvoorne? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home