Champagnetoren huren in Wierden

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Wierden? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje champagne is een ware aanrader voor jouw feestje. Imponeer de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Wierden

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Wierden wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Wierden

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Wierden? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home