Champagnetoren huren in Wijchen

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Wijchen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest op de planning? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw feest. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Wijchen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Wijchen? Dan zijn er diverse opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Wijchen

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home