Champagnetoren huren in Wijdemeren

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Wijdemeren? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog specialer. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Wijdemeren

Wil je ook een champagnetoren huren in Wijdemeren? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Wijdemeren

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Wijdemeren of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home