Champagnetoren huren in Wijk bij Duurstede

Wil je ook een champagnetoren huren in Wijk bij Duurstede? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Wijk bij Duurstede

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Wijk bij Duurstede wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er super professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Wijk bij Duurstede

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Wijk bij Duurstede Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home