Champagnetoren huren in Winsum

Een champagnetoren huren in Winsum? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels is een ware toevoeging voor jouw feest. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Winsum

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Winsum wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Winsum

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Winsum? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Winsum? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home