Home » Champagnetoren huren in Winterswijk

Champagnetoren huren in Winterswijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Winterswijk? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Winterswijk?

Wil je ook een champagnetoren huren in Winterswijk? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Winterswijk

Een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Winterswijk? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Winterswijk? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home