Champagnetoren huren in Woensdrecht

Wil je ook een champagnetoren huren in Woensdrecht? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Met een glaasje bubbels maak je jouw feest nog feestelijker. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Woensdrecht?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Woensdrecht wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Woensdrecht

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Woensdrecht? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Woensdrecht? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home