Champagnetoren huren in Woerden

Wil je ook een champagnetoren huren in Woerden? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je gauw een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit zeker vieren. Met een glas bubbels maak je jouw feest nog leuker. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Woerden?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Woerden wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het feestje organiseert.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Woerden

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Woerden? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home