Champagnetoren huren in Wormerland

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Wormerland? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Dan moet je dit absoluut vieren. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog leuker. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Wormerland

Wil je ook een champagnetoren huren in Wormerland? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Wormerland

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Wormerland Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home