Champagnetoren huren in Woudenberg

Een champagnetoren huren in Woudenberg? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Woudenberg

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Woudenberg wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Verder zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Woudenberg

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Woudenberg? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Woudenberg of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home