Champagnetoren huren in Woudrichem

Wil je ook een champagnetoren huren in Woudrichem? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Staat er spoedig een verjaardag, personeelsfeest of ander event op de planning? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Woudrichem?

Wil je ook een champagnetoren huren in Woudrichem? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Woudrichem

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Woudrichem? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Woudrichem? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home