Champagnetoren huren in Zaltbommel

Een champagnetoren huren in Zaltbommel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement op de agenda? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw feest. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Zaltbommel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Zaltbommel? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Zaltbommel

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home