Champagnetoren huren in Zandvoort

Een champagnetoren huren in Zandvoort? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan moet je dit goed vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Zandvoort

Wil je ook een champagnetoren huren in Zandvoort? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het gelijk duidelijk wie het evenement organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Zandvoort

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Zandvoort? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Zandvoort Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home