Champagnetoren huren in Zederik

Wil je ook een champagnetoren huren in Zederik? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Heb je gauw een verjaardag, jubileum of ander event? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Zederik

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Zederik wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Bovendien zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Zederik

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home