Champagnetoren huren in Zeeland

Een champagnetoren huren in Zeeland? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Zeeland

Wil je ook een champagnetoren huren in Zeeland? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Zeeland

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Zeeland of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home