Home » Champagnetoren huren in Zeewolde

Champagnetoren huren in Zeewolde

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Zeewolde? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de agenda? Dan moet je dit flink vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Zeewolde?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Zeewolde wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Zeewolde

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Zeewolde? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home