Champagnetoren huren in Zeist

Wil je ook een champagnetoren huren in Zeist? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Zeist?

Wil je ook een champagnetoren huren in Zeist? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Zeist

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Zeist of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home