Home » Champagnetoren huren in Zevenaar

Champagnetoren huren in Zevenaar

Wil je ook een champagnetoren huren in Zevenaar? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, jubileum of ander event op de agenda? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels is een echte toevoeging voor jouw event. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Zevenaar

Wil je ook een champagnetoren huren in Zevenaar? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Oftewel: de torens kun je op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Zevenaar

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home