Home » Champagnetoren huren in Zoetermeer

Champagnetoren huren in Zoetermeer

Een champagnetoren huren in Zoetermeer? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de opties van een toren huren in Zoetermeer?

Wil je ook een champagnetoren huren in Zoetermeer? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Zoetermeer

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home