Home » Champagnetoren huren in Zoeterwoude

Champagnetoren huren in Zoeterwoude

Wil je ook een champagnetoren huren in Zoeterwoude? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw feest nog feestelijker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Zoeterwoude

Wil je ook een champagnetoren huren in Zoeterwoude? Dan zijn er veel opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Zoeterwoude

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Zoeterwoude? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Zoeterwoude? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home