Home » Champagnetoren huren in Zuid-Holland

Champagnetoren huren in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Zuid-Holland? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels is een ware aanrader voor jouw evenement. Imponeer de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Zuid-Holland

Wil je ook een champagnetoren huren in Zuid-Holland? Dan zijn er verschillende opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Zuid-Holland

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Zuid-Holland? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home