Home » Champagnetoren huren in Zuidplas

Champagnetoren huren in Zuidplas

Een champagnetoren huren in Zuidplas? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Zuidplas

Wil je ook een champagnetoren huren in Zuidplas? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Zuidplas

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Zuidplas? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Zuidplas? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home