Home » Champagnetoren huren in Zundert

Champagnetoren huren in Zundert

Wil je ook een champagnetoren huren in Zundert? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander event? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Zundert

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Zundert wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Zundert

Een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Zundert Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home