Home » Champagnetoren huren in Zutphen

Champagnetoren huren in Zutphen

Een champagnetoren huren in Zutphen? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest op de planning? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne is een ware toevoeging voor jouw feest. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Zutphen?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Zutphen wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Kortom: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Zutphen

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Zutphen? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Zutphen Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home