Champagnetoren huren in Zwartewaterland

Een champagnetoren huren in Zwartewaterland? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, jubileum of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw event. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Zwartewaterland?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Zwartewaterland wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Zwartewaterland

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home