Champagnetoren huren in Zwijndrecht

Een champagnetoren huren in Zwijndrecht? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Zwijndrecht?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Zwijndrecht wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Zwijndrecht

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Zwijndrecht Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home