Champagnetoren huren in Zwolle

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Zwolle? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Zwolle?

Wil je ook een champagnetoren huren in Zwolle? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Ook zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Zwolle

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Zwolle Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home