Cocktailbar.nl heeft de afgelopen jaren meer dan 1000 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Hieronder vindt u een aantal recensies over onze dienstverlening:


Van der Valk Houten, mevr. A. Freriks

Voor het NYE feest van een ‘bekende nederlander’ hebben wij de cocktailbar van Cocktailbar.nl ingehuurd. Vanwege de mooie bar en leuke barmannen zijn jullie sindsdien al meer dan 10 keer hier geweest. We mogen dus wel spreken van een succesvolle samenwerking. Cocktailbar.nl staat bij ons bekend als professioneel, flexibel en meedenkend.

Beoordeling: 8 van 10 


Carpe Diem, Dhr. J. Lodersus

Een van onze klanten wilde graag een cocktailworkshop voor 200 personen boeken en wij zijn bij jullie terecht gekomen. Hier hebben wij achteraf geen spijt van gekregen.

De groep werd ingedeeld in kleine groepjes van 10 personen waardoor de gasten vel persoonlijke aandacht kregen. Tijdens de gezellige middaglag de nadruk voornamelijk op het bereiden en opdrinken van de verschillende cocktails, precies zoals de klant het wilde. Geen lang verhaal over de geschiedenis van cocktails, maar een puur praktijkgerichte workshop.

Top!

Beoordeling: 8 van 10


Leo Pharma, mevr. J. Kreuze

Wij doen al jaren zaken met Bar Company voor verschillende beurzen. Dit verloopt altijd vlekkenloos en wij krijgen goede reactie op onze beursdeelnames.
Voor ons personeelfeest hadden we een cocktailbar nodig en hebben die via Cocktailbar.nl geboekt (de dochter onderneming van Bar Company).

Wij zijn zeer tevreden over jullie diensten. De cocktailbar zag er goed uit, de cocktails vielen goed in de smaak en het personeel was zeer vriendelijk.
Tot de volgende keer!

Beoordeling: 9 van 10 


Imtech ICT Nederland B.V., Dhr. J. van de Graaf

Voor het jaarlijkse bedrijfsfeest van Imtech heeft Cocktailbar.nl onze collega’s voorzien van cocktails. Het was een grandioos feest en de cocktailbar was een hit.

Beoordeling: 8 van 10